Je krijgt de tijd en aandacht die je nodig hebt, en alles altijd in overleg. Hieronder vertel ik meer over de eerste kennismaking en de werkwijze.

Kennismaking en behandeling

Bij je eerste bezoek zullen we uitgebreid ingaan op je situatie, en daarbij stel ik vragen over bijvoorbeeld je eetpatroon of energieniveau. Het lichaam zelf geeft ook signalen af: via de huid, lichaamshouding, de ogen, de pols en de tong. Het geeft me allemaal een beeld van jou en je klacht, en daarmee gaan we over tot de behandeling. 
Voor de eerste intake inclusief behandeling plan ik 2 uur, en voor vervolgbehandelingen 1,5 uur. Dat is ruim voldoende. Als je sneller geholpen bent kun je natuurlijk eerder gaan, maar ik wil maar zeggen: je krijgt de tijd en aandacht die je nodig hebt.

Tarieven 

De eerste behandeling met intake kost 50 euro, de vervolgbehandelingen 40. Ik ben aangesloten bij Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong. De behandelingen worden daarmee door de meeste zorgverzekeraars vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. 

Jong geleerd - Acupunctuur met korting

Als student heb je waarschijnlijk weinig te besteden maar kun je wel baat hebben bij een acupunctuurbehandeling. Bovendien steun ik je graag met levensstijl-adviezen die je helpen omgaan met stress (denk aan deadlines en sociale verwachtingen) en een gezond eetpatroon: daar heb je je leven lang profijt van. Het studententarief is 40 euro voor de intake en eerste behandeling en 30 euro voor verdere behandelingen.